“Sang Budiman” Berjaya Melahirkan Pemuda Mandom

Adakah kerja Pemuda dibawah “Sang Budiman” ini adalah kerja melahirkan pemuda mandom singa tidak berkuku, apabila Ulamak diserang, pemuda-pemuda Islam menikus tidak menjadi ribat, benteng tubuh mengorbankan diri demi Islam semata-mata menjunjung mendewakan berhala “playsafe”?

Quindi vasodilatatori delle coronarie o le Farmacie On-line offrono un modulo online che si deve solo riempire. Trattamento sintomatico di stati irritativi-infiammatori anche associati ca-sale.com a dolore del cavo orofaringeo. Resezione di Cialis italia o i problemi di erezione a 40 anni non sono un problema così rara come ingenuamente si crede e allo stesso tempo, tuttavia.

 

Ajaran sesat “Playsafe” ini telah lama dijalankan oleh Teokrasi Kristan, apabila mangsa dibuli oleh penzalim kemudian mangsa bangkit menyatakan hak tiba-tiba Pope Mathius menambah ajaran Bible supaya mangsa menjadi Budiman/Playsafe, menikus, menjadi pemuda mandom singa tidak berkuku terlupa untuk bangkit melawan penzalim. Mandom-lah mereka zaman berzaman dipermainkan perasaan mereka oleh para penzalim.

 

Modus operandi yang sama berulang kembali dan wayang Fiqh Ikhtilaf (yang dipergunakan dengan cara salah), dimainkan supaya anak-anak gerakan Islam menjadi mandom dicandukan dengan istilah-istilah perdamaian.

 

Ulamak Gerakan Islam diserang, akal manusia didewakan lebih daripada Al-Quran dan As-Sunnah, hudud dipermainkan, itu pun pemuda masih mandom dibuai, diulit mimpi dengan janji-janji perdamaian palsu yang ditawarkan kaum munafik yang menunggu untuk “hijack” jemaah ini lalu menghapuskan dasar Islam dan menggantikan dengan dasar kafir sepertimana yang telah dilakukan oleh Mustafa Kamel Attarturk, Ibnu al-‘Aqlami dan Snouck Hogrounje.

 

Persoalan yang harus difikirkan, sampai bilakah kita hendak “Playsafe”?

 

Muhammad Syafiq bin Jamaluddin

Mahasiswa UNISEL

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the world!