[VIDEO] HIMPUNAN PERTAHAN KEDAULATAN ISLAM

HIMPUNAN PERTAHAN KEDAULATAN ISLAM
5 Mei 2019M | 29 Syaaban 1440H

HIMPUNAN PERTAHAN KEDAULATAN ISLAM

HIMPUNAN PERTAHAN KEDAULATAN ISLAM5 Mei 2019M | 29 Syaaban 1440H"ISLAM bukan hanya tertegak dengan semangat. Islam tertegak dengan amalan, keyakinan, akidah kita, kebergantungan kepada Allah SWT."- Dato' Tuan Ibrahim bin Tuan Man (Official), Timbalan Presiden PASBersyukur kita ke hadrat Allah SWT dengan limpah kurnia-Nya, dapat kita selesaikan Himpunan Pertahan Kedaulatan Islam pada 4 Mei 2019. Semangat dan kebersamaan kita yang ditunjukkan oleh rakyat dapatlah kita simpulkan bahawa rakyat sudah muak dengan sikap kerajaan yang mengambil ringan akan isu agama Islam.Moga rakyat lebih sedar dengan sikap kerajaan hari ini dan bukan hanya mengikut membuta tuli tanpa ilmu.Langgani GAMISTV:https://www.youtube.com/channel/UCtQyoo1PBwex_X-M2yaOa5Q"MARA BERSAMA ISLAM"GABUNGAN MAHASISWA ISLAM SE-MALAYSIA (GAMIS) 2019#PertahanKedaulatanIslam#MaraBersamaIslam

Posted by Gabungan Mahasiswa Islam Se-Malaysia – GAMIS on Sabtu, 4 Mei 2019

 

“ISLAM bukan hanya tertegak dengan semangat. Islam tertegak dengan amalan, keyakinan, akidah kita, kebergantungan kepada Allah SWT.”
– Dato’ Tuan Ibrahim bin Tuan Man (Official), Timbalan Presiden PAS

Bersyukur kita ke hadrat Allah SWT dengan limpah kurnia-Nya, dapat kita selesaikan Himpunan Pertahan Kedaulatan Islam pada 4 Mei 2019. Semangat dan kebersamaan kita yang ditunjukkan oleh rakyat dapatlah kita simpulkan bahawa rakyat sudah muak dengan sikap kerajaan yang mengambil ringan akan isu agama Islam.

Moga rakyat lebih sedar dengan sikap kerajaan hari ini dan bukan hanya mengikut membuta tuli tanpa ilmu.

Langgani GAMISTV:
https://www.youtube.com/channel/UCtQyoo1PBwex_X-M2yaOa5Q

“MARA BERSAMA ISLAM”

GABUNGAN MAHASISWA ISLAM SE-MALAYSIA (GAMIS) 2019

#PertahanKedaulatanIslam
#MaraBersamaIslam

Comments

comments

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the world!